Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 15:51

Zvezdini igrači se ponovo testiraju na virus korona

Testiranje zakazano za četvrtak

Fudbaleri Crvene zvezde počeće pripreme za narednu sezonu u subotu, 11. jula. Pre toga biće podvrgnuti fizičkim i medicinskim testovima. Takođe, izabranici Dejana Stankovića imaće još jednu obavezu u četvrtak.

Oni će biti testirani na prisustvo virusa COVID-19. Petorica fudbalera Crvene zvezde su već preležala virus >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << korona. Na poslednjem prvenstvenom meču prošle sezone protiv Proletera u sastavu nije bilo Marka Gobeljića, Njegoša Petrovića, Dušana Jovančića i mladog Konotara. Oni su uz Branka Jovičića imali pozitivne nalaze.

Međutim, brzo su se oporavili i dobili negativne nalaze. Zaražen je i generalni direktor Zvezdan Terzić, koji bi negativan nalaz trebalo da dobije u sredu ili četvrtak.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Milionska ponuda stigla u Ljutice Bogdana, čeka se odgovor Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 10:06

"Crveno-beli" najavili prodaju jednog od veoma bitnih fudbalera...Crvena zvezda će morati da proda nekog od svojih najvrednijih igrača, to je najavio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić...Sportski žurnal prenosi da je Olimpijakos spreman da ponudi oko 2.000.000 evra za fudbalera Zvezde Njegoša...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.