Zajedno možemo da pobedimo! Poziv Vučića omladini da se pridruži volonterima

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2020, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno možemo da pobedimo! Poziv Vučića omladini da se pridruži volonterima

Ako ne spadate u rizičnu grupu, mladi ste i zdravi, imate slobodnog vremena i želite da pomognete ugroženim kategorijama stanovništva, sada to možete učiniti, poručio je Vučić budućim volonterima Predsednik Srbije Aleksandar Vučićpozvao je večeras sve koji ne spadaju u rizičnu grupu u vezi sa korona virusom da se prijave da budu volonteri."Ako ne spadate u rizičnu grupu, mladi ste i zdravi, imate slobodnog vremena i želite da pomognete ugroženim kategorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << stanovništva, sada to možete učiniti prijavom na novi jedinstveni sistem za evidenciju volontera i volonterki u Republici Srbiji", napisao je Vučić na Instagram nalogu "avucic", uz hešteg budiVolonter.Predsednik je istakao je da je u danima pred nama, kada je potrebno da najugroženiji ostanu u svojim domovima kako se ne bi zarazili korona virusom, pomoć volontera i volonterki veoma važna."Zajedno možemo da pobedimo! Zajedno možemo sve", napisao je Vučić na Instagram nalogu "avucic".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić: Ako ste mladi i zdravi... FOTO

Izvor: B92, 26.Mar.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sinoć sve koji ne spadaju u rizičnu grupu koju ugrožava koronavirus da se prijave da budu volonteri.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.