ZVANIČNO - Evo kada se nastavlja Serija A!

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2020, 17:43

ZVANIČNO - Evo kada se nastavlja Serija A!

Biće rigoroznih mera.

Ove nedelje nam se vraća Bundesliga, od ponedeljka će prvotimci Serije A moći da treniraju sa kontaktom, to jest grupni treninzi se vraćaju.

Prema pisanju italijanskih medija utakmice će krenuti sa odigravanjem trinaestog juna!

Ipak postojaće medicinski protokoli koji će morati da se isprate. Za razliku od Bundeslige timovi Serije A će imati rigoroznije postupke ukoliko se neko od fudbalera zarazi korona virusom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
U Nemačkoj pravilo je da će samo zaraženi otići u izolaciju dok će se saigrači ponovo testirati. Na Apeninima će biti - jedan igrač zaražen, ceo tim odlazi u karantin na 15 dana.

Fudbal se polako, ali sigurno vraća.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Treninzi krenuli, Lotito i Lacio već prekršili pravila?

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2020, 16:28

Rigorozne mere koje svi moraju poštovati ne važe u Rimu...Namere čelnika Serije A jeste da se Kalčo vrati na terene 13. juna!..Propisane mere su jače od onih koje se primenjuju u Nemačkoj. Na Apeninima će morati ceo tim u karantin ukoliko bude jedan igrač pozitivan na Covid-19 dok će kod bundesligaša...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.