Vlada Srbije traži pomoć od Rusije u borbi protiv korone

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2020, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije traži pomoć od Rusije u borbi protiv korone

Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da zbog situacije izazvane korona virusom zatraži pomoć od Rusije Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da zbog situacije izazvane korona virusom zatraži pomoć od Rusije.Srbija je tražila konkretnu pomoć u okviru sporazuma o satadnji Srbije i Rusije u vanrednim situacijama. Zvaničan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << predlog je podnelo Ministarstvo unutrašnjih poslova.Podsećamo, ministar spoljnih polova Rusije Sergej Lavrov obećao je u telefonskom razgovoru ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću da će Rusija, kao i uvek, pomoći Srbiji u nabavci dodatne medicinske opreme koja bi bila neophodna u slučaju naglog porasta broja obolelih.(Sputnjik)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Srbija zatražila pomoć od Rusije u okviru Sporazuma o saradnji u vanrednim situacijama

Izvor: Vostok.rs, 27.Mar.2020, 08:36

Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da zbog situacije izazvane koronavirusom zatraži pomoć od Rusije. Srbija je tražila konkretnu pomoć u okviru sporazuma o saradnji Srbije i Rusije u vanrednim situacijama. Zvaničan predlog je podnelo Ministarstvo unutrašnjih poslova. Ranije je...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.