Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2020, 21:40

Vesić: Beograd dobija spomen park za žrtve koronavirusa

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je danas da će Beograd, nakon što bude proglašen kraj epidemije, dobiti spomen park u znak sećanja na žrtve korona virusa, ali i u čast "svih heroja koji su se borili da taj broj bude što manji".

"Na taj način svi bi se zajedno odužili i odali počast svim žrtvama korona virusa na celoj teritoriji Srbije. Jedinstvena ideja da u Beogradu u narednom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bude formiran park, u znak sećanja na žrtve koronavirusa, zapravo je ideja novinara televizije Pink Mladena Mijatovića", rekao je Vesić za tu televiziju.

Kako je naveo, u nekom od postojećih parkova biće "napravljena" spomen šuma sa onoliko posađenih stabala koliko je žrtava odnela korona, i na taj način "bi se takođe sećali svih ljudi koji su stradali, kao i herojske borbe koju je vodila država", prenela je TV Pink na svom sajtu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.