Veliki porast broja umrlih u Francuskoj

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 20:30

Veliki porast broja umrlih u Francuskoj

Broj preminulih od koronavirusa u Francuskoj porastao je danas za 263.

To je znatno više u odnosu na 70, koliko je bilo registrovano prethodnog dana, saopštilo je francusko Ministarstvo zdravlja.

Porast u iznosu od jedan odsto je najveći u proteklih pet dana, ali brojevi u ponedeljak imaju tendenciju rasta posle vikenda, preneo je Rojters.

Ukupan broj preminulih sada iznosi 26.643, navelo je Ministarstvo, što je najveći broj smrtnih slučajeva posle SAD, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Britanije, Italije i Španije.

Na odeljenjima intenzivne nege danas se nalazi 2.712 osoba, što je manje u odnosu na jučerašnji broj, kada ih je bilo 2.776, a u skladu sa dugotrajnim padom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.