Vanredna situacija zbog korone u Temerinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2020, 13:48

Vanredna situacija zbog korone u Temerinu

U Opštini Temerin proglašena je vanredna situacija zbog epidemije korona virusa i neophodnosti sprovođenja operativnih mera zaštite, odlučeno je na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije.

Kako je objavljeno je na sajtu opštine Temerin, vanredno stanje je na snazi od subote, 1. avgusta.

U odluči se navodi da će se o sprovođenju ove odluke starati se opštinski Štab za vanredne situacije opštine Temerin u skladu sa Zakonom o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Proglašena vanredna situacija u Temerinu zbog više od 200 obolelih od korone

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2020

U Opštini Temerin uvedena je vanredna situacija od subote, 1. avgusta, odlučeno je na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije...Vanredna situacija se proglašava zbog epidemije zarazne bolesti kovid-19 i sprovođenja operativnih mera zaštite...O sprovođenju ove odluke staraće se opštinski...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.