U novosadskim studentskim domovima dvoje obolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 14:58

U novosadskim studentskim domovima dvoje obolelih

U svih deset studentskih domova Studentskog centra Novi Sad od 3.034 smeštenih studenata trenutno su u samoizolaciji samo dva studenta sa lakšim simptomima korona virusa.

U objektima SCNS sprovode se sve mere za suzbijanje širenja epidemije, kaže direktor Zoran Martinović i dodaje da su pripremljene posebne sobe za samoizolaciju studenata sa simptomima bolesti izazvane virusom.

Kako bi olakšali studentima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stanarima studentskih domova u Novom Sadu, od danas će oni, u slučaju obolevanja, ili izolacije zbog Kovida 19, literaturu za učenje dobijati na imejl.

Sporazum "Knjiga na klik" potpisali su direktor Studentskog centra Novi Sad Zoran Martinović i direktor Gradske biblioteke u Novom Sadu Dragan Kojić.

"Smatrali smo da je u uslovima pandemije izuzetno važno da studenti, koji žive u studentskim domovima, dobiju svaki vid podrške, koji će im omogućiti da, u slučaju obolevanja, ili izolacije, ne zaostaju u ispunjavanju svojih obaveza. Gradska biblioteka je pouzdan partner, i uveren sam da će praksu koju danas uspostavljamo u Novom Sadu prihvatiti i drugi gradovi", kazao je Martinović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U studentskim domovima u Novom Sadu dvoje obolelih od korone

Izvor: Radio 021, 06.Mar.2021, 10:47

U deset studentskih domova Studentskog centra Novi Sad, od 3.034 smeštena studenta, trenutno su u izolaciji dva studenta sa lakšim simptomima korona virusa...U objektima SCNS sprovode se sve mere za suzbijanje širenja epidemije, kaže direktor Zoran Martinović i dodaje da su pripremljene posebne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.