U Šumadiji 75 novih slučajeva korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2020, 13:17

U Šumadiji 75 novih slučajeva korona virusa

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje Kragujevac, u Šumadijskom okrugu je potvrđeno novih 75 slučajeva zaraze virusom korona.

Od tog broja u Kragujevcu je 50 pacijenata, Aranđelovac ima osam novozaraženih, Rača šest, Topola pet, Lapovo, Knić i Batočina po jednog zaraženog.

Ukupan broj zaraženih od početka epidemije u Topoli je 98, dok je u Aranđelovcu virus potvrđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kod ukupno 213 osoba.

Kragujevac beleži najveći broj zaraženih, čak 2.565, piše Glas Zapadne Srbije.

Nagli skok broja obolelih u Ljigu

U opštini Ljig je od rezultata stiglih za 20 uzoraka, potvrđen korona virus kod 14 osoba, a broj obolelih se za samo pet dana popeo na 25.

Jedno lice nalazi se na bolničkom lečenju u Opštoj bolnici u Valjevu, objavila je agencija RINA.

Od početka epidemije, do sada je na teritoriji opštine Ljig korona virus potvrđen kod 106 lica.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.