U Srpskoj još 73 osobe zaražene virusom korona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2020, 11:46

U Srpskoj još 73 osobe zaražene virusom korona

U poslednja 24 časa virus korona potvrđen je kod 73 osobe u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Prijavljena su još dva smrtna slučaja obolelih od korona virusa, prenosi RTRS.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 7.330 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 247 osoba koje su bile pozitivne na taj virus.

Od korona virusa do sada su se oporavile ukupno 4.294 osobe.

Ukupan broj hospitalizovanih pacijenata u Republici Srpskoj je 228.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KORONA NE DA MIRA BRAĆI PREKO DRINE: Još 73 novozaraženih, dve osobe izgubile život

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020

Do sada je od početka epidemije preminulo ukupno 247 ljudi..U poslednja 24 časa korona virus potvrđen je kod 73 osobe u Republici Srpskoj, a prijavljena su i dva smrtna slučaja obolelih od kovida-19 saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje...Kako prenosi RTRS, do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.