U RS stigla pokretna bolnica sa 500 kreveta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Apr.2020, 21:23

U RS stigla pokretna bolnica sa 500 kreveta

Na Međunarodni aerodorom u Mahovljanima kod Banjaluke sletio je prvi avion iz Njemačke sa mobilnom bolnicom koju je nabavila Vlada Republike Srpske (RS). Vlada RS je 21. marta po hitnom postupku donijela Odluku da se provede postupak nabavke pokretne bolnice sa 500 bolničkih kreveta i svom pratećom opremom na površini od 6.000 kvadratnih metara. BLOG UŽIVO O KORONA VIRUSU Vlada Republike Srpske izdvojila je tri miliona i 650 hiljada KM (1.825 000 eura) za nabavku mobilne...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Na banjalučki aerodrom stigao prvi avion sa opremom za mobilnu bolnicu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2020

BANJALUKA - Na međunarodni aerodrom u Mahovljanima kod Banjaluke večeras je sletio prvi avion iz Njemačke sa opremom za mobilnu bolnicu koju je nabavila Republika Srpska u okviru borbe protiv virusa korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.