U RS poslednji dan u nedelji bez novih obolelih

Izvor: B92, 15.Mar.2020, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U RS poslednji dan u nedelji bez novih obolelih

U Republici Srpskoj nema novih slučajeva zaraženih korona virusa u odnosu na subotu, potvrdio je danas ministar zdravlja, Alen Šeranić.

Šeranić je nakon sastanka Štaba za praćenje epidemiološke situacije u Srpkoj, rekao da su tri osobe, kod kojih je juče potvrđen virus korona, iz Banjaluke i trenutno su na Univerzitetskom-kliničkom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Republike Srpske.

U toj medicinskoj ustanovi, kazao je, hospitalozavno je ukupno šest osoba, koje imaju simpotme, dok je 12 u kućnoj izolaciji.

"Svi su dobrog zdravstvenog stanja, niko nije životno ugrožen. Njihovo zdravstveno stanje se prati", rekao je Šeranić novinarima.

U Republici Srpskoj su 1.044 osobe pod nadzorom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.