U RS 38 novih slučajeva korona virusa, u FBiH 28

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Mar.2020, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U RS 38 novih slučajeva korona virusa, u FBiH 28

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske (RS), Alen Šeranić potvrdio je da je u tom bosanskohercegovčkom entitetu korona virus potvrđen kod još 38 osoba, čime se broj ukupno zaraženih u RS-u povećao na 200. Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine (FBIH), objavio je da su u odnosu na jučerašnji dan u FBIH zabilježena 28 nova slučajeva oboljelih od korona virusa. Potvrđena su ukupno 123 osobe zaražene ovim virusom, uz ukupno pet smrtnih slučajeva. To znači...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Alen Šeranić za "Nezavisne": Naredni 21 dan ključan u našoj borbi

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2020, 07:30

Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, rekao je da ofanzivna borba protiv virusa korona podrazumijeva da se u zajednici aktivno traže oni pozitivni na virus te da je naredni 21 dan ključan u borbi protiv epidemije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.