Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2021, 17:21

U Pčinjskom okrugu već peti dan bez novozaraženih

VRANJE

U poslednja 24 sata testirano je 180 uzoraka građana iz Pčinjskog okruga i nijedan nije bio pozitivan na korona virus, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije u Vranju.

Ovo je peti dan zaredon da u Vranju nema novih slučajeva infekcije.

U kovid bolnici u Vranju na lečenju je šest pacijenata. Svi su pozitivni na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koronavirus i imaju upalu pluća. Na kiseoniku je šest bolesnika. Otpuštena su dva pacijenta, a novih prijema nije bilo.

U Vranju je u sredu dato 719 vakcina.

Broj vakcinisanih građana Severne Makedonije juče je bilo 365.

Imunizacijom u Vranju, od početka vakcinacije u januaru do sada, obuhvaćena je 58.691 osoba Republike Srbije, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Nišu i Jablaničkom okrugu 4 novozaražena koronom

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2021, 12:18

Od 202 testa juče je u niškom Domu zdravlja dvoje građana dobilo pozitivan nalaz na kovid, pokazuju podaci te ustanove. Dva nalaza pozitivna su i u Jablaničkom okrugu, a prema podacima Zavoda za javno zdravlje, testirano je 196 ljudi.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.