U KC Niš troje preminulo, u teškom stanju petoro pacijenata

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Jul.2020, 15:39

U KC Niš troje preminulo, u teškom stanju petoro pacijenata

Na današnjoj konfereciji za novinare u KC Niš, saopšteno je, da je od juče u 12 sati ukupno hospitalizovano 154 pacijenta, od toga 75 sa potvrđenim virusom kovid 19, petero u teško stanju a troje je preminulo.

Na lečenju je i desetoro dece, a kod jednog deteta je potvrđen virus korona.

Deca su u stabilnom stanju, saopštio profesor dr Goran Stanojević, pomoćnik generalnog direktora Kliničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << centra Niš.

Zdravstveni radnici

“Trenutno je kovid pozitivno 12 lekara, osam sestara i tehničara, ukupno 20 zdravstvenih radnika. Izlečeno je do sada 49 lekara, 59 medicinskih sestara i tehničara, dva pomoćna radnika, ukupno 127 zaposlenih”, saopštio je Stojanović.

Zdravstveni centr Vranje

Hospitalizovano je 95 pacijenata, od čega je 54 sa potvrđenim virusom korona, a preminuo je jedan pacijent.

Leskovac

U Leskovcu hospitalizovano je ukupno 69 lica od toga 49 sa prisustvom virusa. Zdravstveni centar Surdulicaima 35 trenutno hospitali zovanih pacijenata od toga 28 je sa prisustvom virusa korona.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Pet pacijenata kritično, preminule četiri osobe

Izvor: JUGpress.com, 03.Jul.2020

NIŠ..   Sa potvrđenim virusom korona u niškom Kliničkom centru trenutno je na lečenju 75 pacijenata od čega su petoro u kritičnom stanju i nalaze se na respiratorima. Preminule su četiri osobe, tri iz Niša i jedan pacijent iz Vranja.Na bolničkom lečenju su desetoro dece a kod jednog deteta...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.