U Jablaničkom okrugu do sada vakcinisano 8.485 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2021, 16:24

U Jablaničkom okrugu do sada vakcinisano 8.485 osoba

Od početka imunizacije na teritoriji Jablaničkog okruga vakcinu protiv korona virusa primilo je 8.485 osoba, što predstavlja obuhvat vakcinacije od 4,27 odsto, saopšteno je danas iz Zavoda za javno zdravlje Leskovac.

U tom okrugu je, prema najnovijim podacima Zavoda, registrovano 12 novih slučajeva zaraze Kovidom 19.

Kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navodi, iz laboratorija je stiglo 248 rezultata, od čega za grad Leskovac 160.

Precizira se da je 12 rezultata sa pozitivnim nalazom - pet osoba sa teritorije Leskovca, tri iz opštine Vlasotince i po dve iz opština Lebane i Bojnik.

Trenutno se iz laboratorija čeka 39 rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavoda za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.