U Hrvatskoj tri nova slučaja COVID-19, bez preminulih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2020, 14:22

U Hrvatskoj tri nova slučaja COVID-19, bez preminulih

Unazad 24 sata u Republici Hrvatskoj zabilježene su tri novooboljele osobe od COVID-19. Ovim ukupni broj oboljelih dosegao 2.258 osoba zaraženih korona virusom, priopćio je Nacionalni stožer Civilne zaštite. Jedna novooboljela osoba je iz Splitsko-dalmatinske županije, a dvije iz Zagreba. Pratite: BLOG o pandemiji MAPU širenja korona virusa U istom razdoblju nema preminulih, tako da broj smrtnih slučajeva ostaje 107.  Ukupno 2.141 osoba je izliječena u Hrvatskoj, od toga...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Francuskoj preminulo još 28 osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2020

PARIZ - Broj smrtnih slučajeva povezanih sa virusom korona u Francuskoj uvećan je za 28 u posljednja 24 časa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Još 25 oboljelih od virusa korona u RS, ponovo najviše u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2020, 12:21

BANJALUKA - U posljednja 24 sata u Republici Srpskoj virus korona potvrđen je kod 25 osoba, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.