U Hrvatskoj bez oboljelih i bez preminulih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jun.2020, 17:49

U Hrvatskoj bez oboljelih i bez preminulih

Unazad 24 sata u Hrvatskoj nema novooboljelih od bolesti COVID-19, tako da ukupni broj oboljelih i dalje ostaje 2.247, priopćio je Nacionalni stožer Civilne Zaštite. U istom razdoblju nema preminulih, tako da je broj žrtava i dalje103. To je sedmi dan zaredom bez ijednog preminulog. PRATITE BLOG UŽIVO O KORONA VIRUSU Ukupan broj ozdravljenih je 2.113, što je 8 novoozdravljenih u 24 sata. Do sada je testirano 68.267 osoba, od toga 270 u posljednja 24 sata. Na bolničkom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Hrvatskoj nema novooboljelih, preminula starija žena

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2020, 15:10

ZAGREB - Starija žena preminula je u Hrvatskoj od posljedica virusa korona u posljednja 24 časa, a novooboljeli nisu registrovani, saopštio je Nacionalni štab civilne zaštite.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.