U Hongkongu oko 90 odsto hotela prazno

Izvor: Capital.ba, 01.Mar.2020, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hongkongu oko 90 odsto hotela prazno

HONGKONG – Popunjenost hotelskih kapaciteta u Hongkongu je u prva dva ovogodišnja mjeseca pala ispod deset odsto, usljed opšteg otkazivanja svih promocija i događaja zbog opasnosti od virusa korona. “South China morning post” piše da su sve industrije povezane i vidi se lančani negativan efekat koji se prenosi preko turizma, trgovine, hotelijerstva, gastronomije i gotovo svih vrsta uslužnih djelatnosti. List piše i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << će biti potrebno dosta vremena kako bi se preokrenuli ti trendovi i da će se oni teško dogoditi u ovoj godini, prenijele su svjetske agencije. U prvoj polovini prošle godine, prosječna hotelska popunjenost je bila 83 odsto, a u drugoj polovini godine iznosila je 53 procenta. Pad je najprije bio izazvan društvenim nemirima i talasom protesta. Trenutna hotelska popunjenost od deset odsto, zbog epidemije virusa, ravna je katastrofi za tamošnje hotelijere, koji nemaju rješenje za taj problem. Tanjug   Чланак U Hongkongu oko 90 odsto hotela prazno се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

U Hongkongu oko 90 odsto hotela prazno zbog koronavirusa

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2020

Popunjenost hotelskih kapaciteta u Hongkongu je u prva dva ovogodišnja meseca pala ispod deset odsto, usled opšteg otkazivanja svih promocija i događaja zbog opasnosti od korona virusa Popunjenost hotelskih kapaciteta u Hongkongu je u prva dva ovogodišnja meseca pala ispod deset...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.