U Čačku hospitalizovana 62 kovid pacijenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2020, 18:04

U Čačku hospitalizovana 62 kovid pacijenta

Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovana su 62 pacijenta. U protekla 24 časa primljena su dva pacijenta, a u respiratornom centru, gde su hospitalizovani pacijenti sa teškom kliničkom slikom, pet osoba je priključeno na respiratore, prenosi Glas zapadne Srbije.

U prethodnom danu nije bilo preminulih osoba. Šef Radnog tima za praćenje širenja korona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << virusa na teritoriji grada Čačka Mihailo Luković rekao je da se polako razmišlja o relaksiranju kapaciteta bolnice.

"Ovo je kraj šest nedelje, a već sam rekao da će ovaj talas trajati od šest do osam nedelja. Tokom iduće sedmice svešćemo hospitalizovane na malu cifru. Više i ne šaljemo pacijente u tercijarne ustanove. Pandemija svugde jenjava. Sačekaćemo da vidimo šta će biti još kada deca pođu u školu", rekao je Luković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ČAČKU ZBOG KORONA VIRUSA hospitalizovana 62 pacijenta: U protekla 24 sata pet osoba priključeno na RESPIRATORE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020

Šef Radnog tima za praćenje širenja korona virusa na teritoriji grada Čačka Mihailo Luković rekao je da se polako razmišlja o relaksiranju kapaciteta bolnice..Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovana su 62 pacijenta...U protekla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.