U BiH 269 novozaraženih koronom, preminulo 12 osoba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Feb.2021, 14:19

U BiH 269 novozaraženih koronom, preminulo 12 osoba

Nadležnim zdrvstvenim ustanovama u Bosni i Hercegovini (BiH) u posljednja 24 sata prijavljeno je dvanaest smrtnih slučajeva kod osoba kod kojih je potvrđeno prisustvo korona virusa. Preminulo je pet pacijenata u Federaciji BiH, šest u Republici Srpskoj i jedan u Brčko Distriktu. Novozaraženih je ukupno 269 - u Federaciji 223, u Republici Srpskoj 44 a u Brčko distriktu, dvije osobe. Novi slučajevi registrovani su u osam od deset kantona u Federaciji. Bosansko-podrinjski i Posavski u od juče...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez novozaraženih u Majdanpeku, u Kladovu pozitivno još šest osoba

Izvor: Danas, 22.Feb.2021, 13:12

Nijedan od juče osam testiranih pacijenata u kovid ambulantama majdanpečkog Doma zdravlja nije bio pozitivan na korona virus, pa ni broj aktivno zaraženih Kovidom 19 nije promenjen.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.