U BiH 23 nova slučaja zaraženih korona virusom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jun.2020, 13:21

U BiH 23 nova slučaja zaraženih korona virusom

U posljednja 24 sata na području Bosne i Hercegovine (BiH) registrovana su 23 nova slučaja pozitivnih na korona virus.  Od jučerašnjeg (8. juni) izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj (RS), izvršeno je testiranje 298 laboratorijskih uzoraka, a korona virus potvrđen je kod 16 osoba, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS.  Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 1.540 slučajeva korona virusa, a preminulo ukupno 117 osoba pozitivnih na COVID-19.  Na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEZ NOVIH SLUČAJEVA KORONE: U Zlatiborskom okrugu ukupno 183 obolela

Izvor: Kurir, 09.Jun.2020

U Zlatiborskom okrugu u poslednja 24 sata nije potvrđen nijedan novi slučaj pozitivan na Covid-19, potvrdila je Tanjugu doktorka Katarina Ristović iz užičkog Zavoda za javno zdravlje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.