U BiH 20 novih slučajeva korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Maj.2020, 13:19

U BiH 20 novih slučajeva korona virusa

U Bosni i Hercegovini (BiH) je sa današnjim danom (subota, 23.maj) potvrđen ukupno 2391 slučaj zaraženih korona virusom, od čega je oporavljenih 1662 a 141 osoba preminula je od posljedica virusa, posljednji su podaci objavljeni na web stranici Ministarstva civilnih poslova BiH. Prema podacima Federalnog zavoda za javno zdravstvo u protekla 24 sata u Federaciji BiH potvrđeno je sedam novih slučajeva pozitivnih na korona virus, a testirano 676 uzoraka, dok je u Republici Srpskoj (RS)...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEDNA OSOBA PREMINULA Najnoviji korona presek: Još 68 novozaraženih

Izvor: Blic, 23.Maj.2020

U protekla 24 sata u Srbiji je testirano 4.415 osoba na korona virus, registrovano je 68 novozaraženih, a umrla je jedna osoba.

Nastavak na Blic...

OHRABRUJUĆE VESTI Povećava se broj oporavljenih od korona virusa, ministar poručuje da epidemiju DRŽIMO POD KONTROLOM

Izvor: Blic, 24.Maj.2020, 09:11

U Republici Srpskoj ima više osoba koje su se oporavile od novog korona virusa nego što ih je trenutno zaraženo. Tako, po poslednjim podacima Instituta za javno zdravstvo RS, ima 737 oporavljenih, a 515 aktivnih slučajeva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.