“To što si slavna ne znači da si lišena odgovornosti”

Izvor: 011vodič.com, 16.Jan.2021, 07:31

“To što si slavna ne znači da si lišena odgovornosti”

Dženifer Aniston koja je na svom Instagramu savetovala ljude da se čuvaju korona virusa, nose maske i pridržavaju se mera, sada je navukla gnev na sebe.
Foto: Shutterstock
Glumica je svojim novogodišnjim ukrasom izazvala pometnju na društvenim mrežama jer se navodno šali na račun korone i umanjuje opasnost i posledice pandemije.
“Naša prva pandemija 2020.”, piše na ukrasu koji je okačila glumica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> “Samo zato što si slavna, ne znači da si lišena odgovornosti… Zbog te pandemije izgubljeni su nevini životi! Živeli, za našu prvu pandemiju 2020. godine, u kojoj su umrli milioni ljudi! Proslavimo to na božićnom ukrasu!”, negodovali su pojedini korisnici Tvitera.

Jennifer please pic.twitter.com/6QasOWCDJD


— A M A A L 🌙 (@amaaliio) December 26, 2020
Mnogi su međutim ipak stali na stranu slavne glumice.
“Anistonova je bila jedna od najvećih zvezda koja se aktivno uključila u borbu protiv kovida 19, apelovala je na ljude da nose zaštitne maske, donirala sredstva za pomoć te pomagala lokalne restorane i mala poduzeća dok su drugi bili zauzeti objavljivanjem svojih otmenih večera… I sad ste joj zamrzili zbog jednog ukrasa, stvarno?!”, upitao je jedan korisnik.
Suvlasnica radnje Britani Saton, koja je osmislila prilagođene božićne ukrase koji je Anistonova stavila na jelku rekla je:
“Suprug i ja smo oduševljeni što je Dženifer Aniston odlučila da ukrasi svoje drvce jednim od naših dobronamernih ukrasa. Namenjeni su tome da se širi praznično raspoloženje i veselje tokom ovih izazovnih vremena”, zaključila je Britani Saton.



The post “To što si slavna ne znači da si lišena odgovornosti” appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.