Sramotan plan UEFA, korona kroji ishod Lige šampiona!?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 10:59

Sramotan plan UEFA, korona kroji ishod Lige šampiona!?

Igraće samo zdravi.

Pandemija koronavirus poremetila je čitav svet, pa tako i fudbalske tokove.

Najnoviji slučajevi desili su se u Atletiku gde su dvojica fudbalera zaražena novim virusom.

Madriđani svoj meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Lajpciga igraju za tri dana, a UEFA navodno ne planira da pomera taj termin.

Tako će Atletiko morati da igra svoj meč bez dvojice za sada neimenovanih igrača, ubrzano se rade nova testiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i kod ostalih, ali će se susret u Lisabonu ipak odigrati.

Ovo znači da bi ishod ovogodišnje Lige šampiona mogao da u velikoj meri skroji i sam virus jer timovi svoje meče moraju da igraju bez zaraženih.

Izgleda da zdravlje ipak nije na prvom mestu kada je u pitanju evropska kuća fudbala, iako su iz Niona mesecima slali drugačije poruke...
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.