Spiridonović: Korona me ukočila, verujem da možemo mnogo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2020, 15:46

Spiridonović: Korona me ukočila, verujem da možemo mnogo

Novi fudbaler Crvene zvezde Srđan Spiridonović, jedan od šestorice prvotimaca koji su pobedili koronavirus, izjavio je da očekuje mnogo od predstojeće sezone.

"Korona me je malo ukočila i nisam bio tu od samog starta priprema. Desilo se nenadano, ali šta je tu je. Presrećan sam što sam stigao na Divčibare, upoznao sam se sa svim saigračima, trenerima i stvarno sam oduševljen kako su me prihvatili. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zadovoljstvo mi je što sam deo ovakvog tima koji može i želi mnogo", rekao je Spiridonović za klupski sajt.

Momak, koji će nositi broj "70" na leđima, nije imao mnogo vremena za upoznavanje sa Dejanom Stankovićem.

"Ubeđen sam da će naša saradnja biti sjajna. Od njega mogu mnogo da naučim. On je fudbalska legenda i verujem da ćemo njegovu viziju i filozofiju na terenu pretvorimo u delo. Ništa nam ne stoji na putu da tako i bude. Očekivanja od ove sezone su naravno najveća - dupla kruna i grupna faza u Evropi. Sve ćemo uraditi da postignemo najbolji rezultat", poručio je Spiridonović.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Spiridonović: Korona me ukočila, verujem da možemo mnogo

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2020

Novi fudbaler Crvene zvezde Srđan Spiridonović, jedan od šestorice prvotimaca koji su pobijedili korona virus, izjavio je da očekuje mnogo od predstojeće sezone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.