Smešteni na Beogradskom sajmu biće večeras testirani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2020, 20:47

Smešteni na Beogradskom sajmu biće večeras testirani

Građani koji se nalaze u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu biće večeras testirani na virus korona, saopšteno je iz kancelarije Zaštitnika građana.

U saopštenju se navodi da će testiranje večeras biti obavljeno na inicijativu te nezavisne institucije i u dogovoru sa Ministarstvom zdravlja.

Testovi će već večeras biti analizirani u referentnoj laboratoriji „Torlak“ u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Na osnovu rezultata testova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sutra će biti doneta odluka o njihovom daljem medicinskom zbrinjavanju.

U međuvremenu su se u pojedinim medijima pojavile nezvanične informacije da su građani smešteni na Sajmu nezadovoljni što nisu ponovo testirani, nakon što su smešteni u tu privremenu bolnicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Smešteni na Sajmu biće večeras testirani na koronavirus

Izvor: B92, 03.Apr.2020

Beograd -- Građani koji se nalaze u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu bice večeras testirani na virus korona, saopšteno je iz kancelarije Zaštitnika građana...U saopštenju se navodi da će testiranje večeras biti obavljeno na inicijativu te nezavisne institucije i u dogovoru sa Ministarstvom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.