Smanjuje se broj zaraženih u Kraljevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2020, 08:24

Smanjuje se broj zaraženih u Kraljevu

Poslednji izveštaj iz Direkcije za referentne nacionalne laboratorije u Kraljevu pokazuje da je od 34 testirana uzorka osam pozitivno na korona virus, a jedan pacijent je preminuo.

Do sada je u tom gradu preminulo 29 pacijenata.U kovid bolnici zbrinuto je 60 pacijenata, od toga osam je na intenzivnoj nezi, a dvoje je na respiratorima.U protekla 24 časa u kovid bolnici u Kraljevu je otpušteno 12 pacijenata, a sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je primljeno.

U Vrnjačkoj Banji je 79 zaraženih. Osim tri osobe koje su u Kraljevu, svi imaju lakše simptome.

Dr Vesna Malićanin kaže da je epidemiološka situacija i dalje pod kontrolom u Vrnjačkoj Banji, prenosi RTS.

Broj uzoraka koji se svakoga dana šalje iz Vrnjačke Banje u Kraljevo je prepolovljen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AKTUELNO: U Srbiji 330 novozaraženih korona virusom, preminulo devet osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2020

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 330 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je devet osoba. Testirano je 9.109 uzoraka, a na respiratorima se trenutno nalazi 159 pacijenata. Od početka epidemije u Srbiji su zabeležena ukupno 25.882 slučaja korona virusa, a preminule su 582 osobe, navodi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.