Izvor: JUGpress.com, 05.Feb.2021, 18:21

Skok novoobolelih od korona virusa

VRANJE

U Pčinjskom okrugu u poslednja 24 sata došlo je do porasta broja obolelih od korona virusa. Najviše novozaraženih je u Vranju. Situacija je i dalje vanredna, kažu lekari.

Od 322 testirana lica rezultati su pokazali da da su 83 pozitivna na kovid-19.

U Vranju je novoinficirana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 61 osoba, Surdulici i Trgovištu po šest,   Bujanovcu pet, Preševu četiri i Vladičinom Hanu jedno lice.

U Bosuilegradu nije otkriven ni jedan nov slučaj.

Tokom jučerašnjeg dana u Kovid ambulanti ATD u Vranju  pregledana su 178 pacijenata, od kojih je 96 prvih pregleda. Uzorkovana je krv kod 122 pacijenta i sačinjena 94 RTG pluća. Urađena su 112 antigenska testa i ustanovljeno da je 57 pozitivno na korona virus. Dijagnostikovana je upala pluća kod 13 pacijenata.

U kovid bolnicama na lečenju je 107 pacijenata. Njih 98 imaju kovid-19 i isto toliko ih je sa upalom pluća. Na kiseoničkoj potpori je 57 pacijenata.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.