Šest pacijenata preminulo od korone, 12 na respiratorima

Izvor: SandzakPress.net, 16.Sep.2021, 11:37

Šest pacijenata preminulo od korone, 12 na respiratorima

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru juče je preminilo šest pacijenata od posledica izazvanih korona virusom, od kojih su pet iz ovog grada, a jedan iz Raške. Brzi antigenski i PCR testovi potvrdili su prisustvo ovog virusa juče kod još ukupno 81 osobe. Na bolničko lečenje primljeno je 15 novozaraženih, dok je otpušteno 18 pacijenata, pa su trenutno 177 osobe hospitalizovane. Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je na respiratorima 12 osoba, a na kiseoničkoj potpori osam. U Kovid ambulanti Doma zdravlja obavljena su 382 pregleda, od kojih se lekarima sa simtomima ovog virusa prvi put javio 191 pacijent. The post Šest pacijenata preminulo od korone, 12 na respiratorima appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za pola mjeseca preminulo 48 pacijenata, 30 iz Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 16.Sep.2021

Od početka septembra do danas u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminilo je ukupno 48 pacijenata od posledica izazvanih korona virusom, pokazuju zvanični podaci Štaba za vantedne situacije. Presek stanja za prvih 15 dana ovog meseca pokazuje da je među preminulima najviše pacijenata bilo iz Novog...

Nastavak na SandzakPress.net...

Novi Pazar: Povećava se broj preminulih od korone

Izvor: Danas, 16.Sep.2021

Korona virus, u novopazarskom Regionalnom kovid centru, svakog dana odnosi po nekoliko žrtava.Gradski štab za vanredne situacije saopštio je da je juče, u toj zdravstvenoj ustanovi, preminulo još šest zaraženih – pet iz ovog grada i jedan iz Raške.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.