Samo jedan aktivan slučaj korona virusa na Novom Zelandu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Maj.2020, 10:08

Samo jedan aktivan slučaj korona virusa na Novom Zelandu

Novi Zeland ima samo jedan aktivan slučaj korona virusa i postao je svjetski lider zbog svojih napora za suzbijanje pandemije. Neke od njihovih mjera bile su i potpuno zatvaranje granica 25. marta kada još uvijek nije bilo smrtnih slučajeva, osim toga, tada je bilo aktivno samo stotinu aktivnih slučajeva korona virusa, piše BBC. Od tada je u Novom Zelandu zabilježeno 1.500 oboljelih i 22 mrtvih. Prošlog mjeseca su objavili da zemlja pobijedila u borbi s pandemijom korona...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ostao još samo jedan slučaj zaraze u Novom Zelandu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2020

VELINGTON - Novi Zeland nije prijavio nove slučajeve zaraze virusom korona tokom cijele ove nedjelje i time je zadžao lidersku poziciju kao zemlja koja se najefikasnije izborila s pandemijom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.