STEFANA I KORONAVIRUS: Ne plašim se, PREŽIVELA sam bombardovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANA I KORONAVIRUS: Ne plašim se, PREŽIVELA sam bombardovanje

Odloaže se sve više mečeva u Italiji.

Koronavirus je stigao u Italiju, a to se sve više odražava i na sportske događaje. Stefana Veljković, bloker Novare, trebalo je da odigra utakmicu protiv Kazerte, ali je meč na kraju odložen.

Pogledajte rezultate

- Ujutru smo imali trening, oko 13 časova nam je javljeno da je zbog pojave korona virusa utakmica koja je trebalo da se odigra od 17 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << časova otkazana. Takođe i naredna, koju treba da odigramo u nedelju. Zapravo, prema informacijama kojima raspolažemo, i muška i ženska liga se ne igraju do 1. marta - rekla je Stefana za Žurnal.

U Novari za sada nema zaraženih?

- Koliko znam ne, ali zato na 15 minuta od grada, u mestu Galjate ima. Otkriven je virus.

Kakva su klupska pravila ponašanja?

- Ne nosim masku, dobili smo od doktora smernice šta treba da radimo, ali zaista nema mesta panici. Ne zato što sada glumim neku hrabrost, nego jednostavno, hajde iz čiste predostrožnosti da poštujemo. Preživela sam bombardovanje, tako da... - pozitivnog je duha Veljkovićeva.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.