SPREMNE MASKE:  Bundesligu će gledati milijarda ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 13:57

SPREMNE MASKE: Bundesligu će gledati milijarda ljudi

Oglasio se čelnik Bajerna.

Bundesliga je prva velika svetska liga koja se vraća posle pandemije korona virusa i očekujem da će televizijske prenose gledati milijardu ljudi širom sveta, izjavio je izvršni direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige za Bild.

Utakmice Bundeslige od subote 16. maja igraće se pred praznim tribinama, a na stadionu će moći da bude maksimalno 300 ljudi, uključujući sva zvanična lica.

Fudbalerima je preporučeno da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rukovanja, grljenja prilikom proslave gola, takođe ni pljuvanja, a neće biti ni timske fotografije pre utakmice.

Svi rezervni igrači nosiće maske, između njih jedno mesto biće slobodno, a masku će moći da skinu samo treneri i to dok daju savete igračima, naravno, na fizičkoj distanci od najmanje 1,5 metar.

Bajern vodi na tabeli sa 55 bodova, četiri više od Borusije Dortmund, dok je Lajpcig na trećem mestu sa 50 bodova.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

WHO upozorava: Korona virus možda nikad neće nestati

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Maj.2020, 08:04

Korona virus "možda nikad neće nestati", upozorila je Svjetska zdravstvena organizacija (World Health Organization, WHO). Govoreći na pres-konferenciji 14. maja, direktor WHO-a Mike Ryan upozorio je da ne treba predviđati kada će virus nestati. Dodao je da će čak, i ako se nađe cjepivo, za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.