Preminuo lekar iz Varvarina, nulti pacijent u toj opštini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2020, 13:28

Preminuo lekar iz Varvarina, nulti pacijent u toj opštini

Lekar iz Varvarina, nulti pacijent u toj opštini, preminuo je danas od posledica virusa korona, potvrđeno je Tanjugu u Opštini Varvarin.

Lekar je bio rođen 1962. godine, imao je privatnu praksu, a od virusa korona lečen je u Kliničkom centru u Nišu.

U Varvarinu je do juče potvrđeno 13 slučajeva zaraženih od virusa korona, od kojih je, zajedno sa nultim pacijentom, troje preminulo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lekar iz Varvarina preminuo od virusa korona

Izvor: Radio 021, 07.Apr.2020

Lekar iz Varvarina, nulti pacijent u toj opštini, preminuo je danas od posledica virusa korona, potvrđeno je Tanjugu u Opštini Varvarin...Lekar je rođen 1962. godine, imao je privatnu praksu, a od virusa korona lečen je u Kliničkom centru u Nišu...U Varvarinu je do juče potvrđeno 13 slučajeva...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.