Preminula dva pacijenta, hospitalizovano 90 osoba

Izvor: SandzakPress.net, 06.Maj.2021, 13:05

Preminula dva pacijenta, hospitalizovano 90 osoba

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru u prethodna 24 sata preminula su dva pacijenta od posledica izazvanih korona virusom, od kojih je jedan iz ovog grada a drugi iz Tutina. Na bolničko lečenje primljena su četiri pacijenta, a otpušteno 13, pa je trenutno hospitalizovano ukupno 90 osoba. Na respiratorima je šest pacijenata, dva na kiseoničkoj potpori, a od 151 pregleda u Kovid ambulanti Doma zdravlja 54 osobe su se prvi put javile >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << lekaru sa simptomima korona virusa. Urađeno je 49 PCR testova, kao i 48 brzih antigenskih testova iz brisa nosa od kojih je osam bilo pozitivno. (Radiostoplus)   The post Preminula dva pacijenta, hospitalizovano 90 osoba appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona u Novom Pazaru: Manje pacijenata na bolničkom lečenju, dvoje preminulo

Izvor: B92, 06.Maj.2021

Prema poslednjim podacima, u protekla 24 časa lekarima u Kovid ambulanti Doma zdravlja u Novom Pazaru javila se 151 osoba, od tog broja njih 54 javilo se prvi put , zbog simptoma sličnih koronavirusu...U bolnici su zadržane četiri osobe, a otpušteno je njih 13. Tako se na bolničkom lečenju sada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.