Premijera filma Unhinged 1. jula, sudbine bioskopa na probi (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 09:43

Premijera filma "Unhinged" 1. jula, sudbine bioskopa na probi (VIDEO)

Film o svađi u saobraćaju "Unhinged", u kojem glavnu ulogu igra Rasel Krou, prvi je koji će nakon zatvaranja bioskopa širom sveta zbog korona virusa imati bioskopsku premijeru u Sjedinjenim Američkim Državama 1. jula.

Autori filma smatraju da će njegovo prikazivanje biti pokazatelj kako će se stvari nadalje kretati za filmsku industriju, koja je zbog pandemije pretrpela veliku štetu.

Procenjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se da je skoro milion televizijskih i filmskih radnika u Holivudu izgubilo posao, nakon što su otkazani projekti zbog širenja korona virusa.

U toku su pregovori o tome kako će se produkcija nastaviti, prenosi Skaj njuz.

Mark Gil, predsednik kompanije Solstice Studios, u čijoj je produkciji snimljen "Unhinged", kaže da je ohrabren anketama iz čijih se rezultata vidi da su ljudi željni da ponovo počnu da idu u bioskope.

"Rizik postoji. Ako stvari krenu naopaki i službe za javno zdravlje odluče da se bioskopi ponovo zatvore, to će se i dogoditi", rekao je Gil.

Dodao je da premijera novog filma širom sveta privlači veliku pažnju jer daje nadu.

"To je jedan od onih koraka koje svi moramo da preduzmemo kako bismo krenuli ka vraćanju u normalu", naveo je Gil.

Triler "Unhinged" je priča o svađi u saobraćaju koja je prerasla u nešto mnogo mračnije.

Unhinged počinje scenom u kojoj samohrana majka po imenu Rejčel u kolima sa sinom čeka da vozilo ispred nje krene jer se upalilo zeleno na semaforu, a zatim mu nervozno zatrubi.

Vozač koga igra Krou to joj neće zaboraviti i krenuće u poteru za njenim automobilom kako bi dobio izvinjenje.

Kada ga sustigne i ne dobije izvinjenje od i dalje iznervirane Rejčel, on će se odlučiti za drastičnije poteze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.