Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2021, 14:42

Po treći put odgođena premijera novog Bonda

Svjetska premijera novog Bonda "No Time to Die" odgođena je po treći put, ovoga puta sa aprila na oktobar, saopštili su producenti filma. Ovo je još jedan porazan čin za kina širom svijeta koja pokušavaju da ponovo pokrenu biznis, koji je pandemija korona virusa gotovo uništila.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ponovo odložena premijera novog Džejmsa Bonda

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 09:28

Premijera najnovijeg nastavka pustolovina Džejmsa Bonda ponovo je odložena i film No Time To Die trebalo je da premijerno bude prikazan 8. oktobra 2021, najavio je studio MGM...Ovo je već treće odlaganje, a objavljeno je na profilu slavnog britanskog tajnog agenta na Tviteru, uz plakat filma s Danijelom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.