Pirotski okrug: Novozaraženih 23, preminule četiri osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2021, 18:07

Pirotski okrug: Novozaraženih 23, preminule četiri osobe

U Pirotiskom okrugu registrovana su za dva dana 23 novopozitivna na virus korona, a u Opštoj bolnici Pirot preminule su četiri osobe.

Najviše novozaraženih registrovano je u Beloj Palanci - 10, dok je Pirotu registrovano sedam, Dimitrovgradu pet i Babušnici jedan.

U Opštoj bolnici Pirot leči se 24 kovid pacijenta i to 11 iz Pirota, dva iz Dimitrovgrada, koliko i iz Babušnice i devet iz Bele Palanke.

Preminule su dve osobe iz Pirota i po jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Bele Palanke i Dimitrovgrada.

Tokom vikenda, u kovid ambulanti Doma zdravlja Pirot obavljeno je 111 pregleda, od kojih je 38 prvih, što je 34 odsto u odnosu na ukupan broj pregleda.

Od početka epidemije na područja Pirotskog okruga registrovano je ukupno 3.346 pozitivnih na virus korona, od čega u Pirotu 2.025, Dimitrovgradu 332, Babušnici 392, Beloj Palanci 595.

Od posledica virusa korona, od početka epidemije do danas, preminulo je 146 osoba, od čega od 28. novembra do danas u Opštoj bolnici Pirot 117.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.