Pećinci: Donacija od pola miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2020, 14:56

Pećinci: Donacija od pola miliona dinara

Donaciju od pola miliona dinara na namenski račun skupili su funkcioneri lokalne samouprave u Pećincima sa željom da pomognu socijalno najugroženijim građanima.

Sredstva su uplaćena na namenski račun za borbu protiv korona virusa Štaba za vanredne situacije u Pećincima.

Štab će od prikupljenih sredstava pripremiti humanitarne pakete sa prehrambenim proizvodima i sredstvima za ličnu higijenu i dezinfekciju za socijalno ugrožene građane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donacija Vučića jugu - 5 šlepera paketa za koje se ne zna ko ih je platio

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2020

Socijalno ugroženi u Nišavskom i Topličkom okrugu dobiće pakete sa hranom i sredstvima za ličnu higijenu, a pet šlepera sa tim paketima koja su juče stigla u Niš funkcioneri SNS-a predstavljaju kao donaciju predsednika Aleksandra Vučića. Ipak, ne objavljuju ko je tačno i kako platio poklon....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.