POČELA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Čeka se odluka o kovid propusnicama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 11:31

POČELA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Čeka se odluka o kovid propusnicama!

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa održava se danas.

Premijerka Ana Brnabić je ranije izjavila da se u ovom trenutku traži modalitet za uvođenje kovid propusnica na način da ne bude moguća zloupotreba i falsifikovanje.

Poslednji presek stanja

Do 15 časova 19. oktobra 2021. godine registrovano je ukupno 1.062.960 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 25.339 osoba od kojih je 7.664 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozitivno.,

Na respiratorima je ukupno 274 pacijenata.

Testirano je ukupno 6.045.768 ‬osoba.

Preminulo je 57 osoba usled posledica izazvanih virusom COVID 19.

Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 9.214.

Trenutno je u zdravstvenim ustanovama i privremenim bolnicama u Republici Srbiji ukupno hospitalizovano 6.679 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa, odnosno koji su suspektni na novi korona virus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Država obezbedila dovoljno doza virusa za sve građane

Izvor: Njuz.net, 20.Okt.2021

BEOGRAD, 20. oktobar 2021. (Njuz) – Srbija je prva zemlja u svetu koja je za sve svoje građane obezbedila dovoljno doza korona virusa, izjavila je premijerka Brnabić.. Premijerka, koja je ujedno i na čelu Kriznog štaba, demantovala je pojedine glasine da se zaražavanje stanovništva smanjuje i...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.