Otvoren milanski aerodrom, prva dva dana bez letova

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 08:41

Otvoren milanski aerodrom, prva dva dana bez letova

Milano -- Milanski aerodrom Linate od danas će biti otvoren posle četiri meseca obustave rada zbog korona virusa, ali prva dva dana će proteći bez letova.

Prvi letovi na aerodromu Linate, koje će sprovesti aviokompanije Lufthanza, Iberija i Er Malta, zakazani su za sredu, 15. jul, a italijanska kompanija Alitalija će imati letove od 24. jula.

Putnici su u obavezi da na aerodromu nose zaštitne maske i poštuju pravila o fizičkom distanciranju, a na ulasku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u terminal biće im merena temperatura termoskenerima, navedeno je na sajtu aerodroma Linate.

Italijanski mediji pišu da će danas "skoro svi biti na aerodromu", od policije do aerodromskog osoblja, ali "letova i putnika neće biti, osim ako ne bude iznenađenja u poslednjem trenutku".

Milanski aerodrom Linate zatvoren je početkom marta u okviru mera za sprečavanje širenja korona virusa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.