Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2021, 19:07

Odložena utakmica Makabi - Anadolu Efes

U sklopu mera za smanjivanje rizika od širenja korona virusa izraelske vlasti nisu odoborile let kojim je istanbulski klub trebalo da stigne u Tel Aviv

Utakmica sa Crvenom zvezdom biće jedina u Evroligi za Anadolu Efes ove nedelje pošto je meč sa Makabijem planiran za četvrtak odložen jer izraelska Vlada nije izdala dozvolu za let aviona kojim je turski tim trebalo da doputuje u Tel Aviv.

Avion kojim je Efes trebalo da stigne nije dobio odobrenje za sletanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od izraelskih vlasti zbog mera zabrane uvedenih prošle nedelje zbog pandemije korona virusa kojima je ograničen broj letova (dolasci i odlasci) sa aerodroma.

U skladu sa Posebnim propisima zbog kovida, svaka utakmica može biti odložena tri puta, ako postoje dostupni datumi. Evroliga će u koordinaciji sa timovima pronaći nove termine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.