Odložena Velika nagrada Kanade zbog pandemije korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2020, 21:30

Odložena Velika nagrada Kanade zbog pandemije korone

Trka Formule 1 za Veliku nagradu Kanade u Montrealu, koja je bila zakazana za 14. jun, odložena je zbog pandemije korona virusa, saopštili su danas organizatori.

"U ovom trenutku je bitno da svu energiju zajednički usmerimo na prevazilaženje Kovida-19. Dočekaćemo vas širom otvorenih ruku na stazi ‘Žil Vilnev’ čim dođe bezbedno vreme", rekao je direktor trke u Montrealu Fransoa Dimontije, preneo je Rojters.

Na zvaničnom sajtu Formule 1 je objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će sve karte kupljene za Veliku nagradu Kanade važiti za novi datum kada bude održana trka.

Trka u Montrealu je deveta u ovoj godini koja je odložena ili otkazana, nakon trka u Azejberdžanu, Australiji, Bahreinu, Vijetnamu, Kini, Holandiji, Španiji i Monaku.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odložena Velika nagrada Kanade zbog korone

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2020

Trka Formule 1 za Veliku nagradu Kanade u Montrealu, koja je bila zakazana za 14. jun, odložena je zbog pandemije virusa korona, saopštili su danas organizatori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.