Od subote Hrvatska na slovenskoj žutoj listi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jul.2020, 22:22

Od subote Hrvatska na slovenskoj 'žutoj listi'

Slovenska vlada premjestila je Hrvatsku zbog porasta dnevnog broja zaraza korona virusom zadnjih dana sa "zelene" na "žutu" listu epidemiološki manje sigurnih država, kazao je u Ljubljani vladin glasnogovornik Jelko Kacin, a prenosi portal index.hr. Kako je pojasnio na konferenciji za novinare, tu je odluku vlada donijela u četvrtak, a mjere će stupiti na snagu u subotu u ponoć. U Hrvatskoj 81 novooboljeli, dvije osobe umrle Pratite BLOG UŽIVO o korona...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Slovenija od subote zaoštrava granični režim

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2020, 16:54

LJUBLJANA - Slovenački ministar unutrašnjih poslova Aleš Hojs potvrdio je u petak da Slovenija od ponoći Hrvatsku spušta sa "zelene" na "žutu listu" epidemiološki manje sigurnih država, čime se zaoštrava kontrola prilikom ulaska u Sloveniju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.