Novi slučaj korona virusa u Crnoj Gori

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jun.2020, 21:52

Novi slučaj korona virusa u Crnoj Gori

U Crnoj Gori je u ponedjeljak 15. juna potvrđen još jedan novi slučaj infekcije korona virusom, što je ukupan broj inficiranih povećalo na 326, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ). "Novootkriveni slučaj je iz Budve, a osoba je nekoliko dana prije početka simptoma (suv kašalj, povišena tjelesna temperatura) boravila u Bosni i Hercegovini", precizirali su iz IJZ.  U saopštenju iz te zdravstvene ustanove je navedeno da je epidemiološko istraživanje slučaja i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi slučaj virusa korona u Budvi

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2020

PODGORICA - Laboratorije Instituta za javno zdravlje u Crnoj Gori su tokom današnjeg dana uradile 34 analize na virus korona, među kojima je jedan novootkriveni slučaj iz Budve.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NOVI SLUČAJ KORONE U CRNOJ GORI: Zaraženi dolazi iz Budve, pre pojave simptoma boravio u BiH

Izvor: Kurir, 16.Jun.2020, 08:46

U Crnoj Gori je u ponedeljak registrovan još jedan slučaj korona virusa, a reč je o zaraženoj osobi iz Budve koja je nekoliko dana pre pojave simptoma boravila u BiH, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Nastavak na Kurir...

Rusija dostigla pik epidemije

Izvor: B92, 16.Jun.2020

Zamenik direktora Naučno istraživačog instituta za imunologiju Rusije izjavio je da je ta zemlja dostigla najnižu tačku epidemije koronavirusa...Po njegovim rečima, cirkulacija virusa na teritoriji Rusije opustila se na minimum i nije veća od jedan odsto...Gorelov je naveo da je kod 17 do 20 odsto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.