Novi hit Seksona i Kurtovića - Korona hit pozitivan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2020, 16:08

Novi hit Seksona i Kurtovića - "Korona hit pozitivan"

Nakon 15 godina pauze, muzički tandem Zabranjenog pušenja Elvis J. Kurtović i Sejo Sekson ponovo rade zajedno, a rezultat je pesma "Korona hit pozitivan".

Kako objašnjavaju, pesma je nastala jedno veče usred karantina, kada su se "starom zaboravljenom pevaču otvorila nebesa i kad je shvatio da posle svega što je prošao u životu ne sme dobiti koronu, jer ima loš imunitet, ali i hit kojim će osvojiti svet."

"Mislim da će se mnogi identifikovati sa stihovima":
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"U mom gradu zagađen je zrak, imam masku, astmu i povišen tlak, u životu vazda volio sam slavlje, kafana je uzela mi zdravlje".

"Malo je reći da je pesma autobiografska, ona je nekako svačija, da ne kažem narodska. Još da kada počne da se peva po slavljima, pa gde će nam biti kraj", poručuje Davor Sučić - Sejo Sekson, frontmen Zabranjenog pušenja.

On dodaje da je sjajno ponovo raditi sa Mirkom Srdićem - Elvisom J. Kurtovićem.

"Nema nas zajedno u kadru zbog socijalne distance, koje smo se pridržavali skoro 15 godina. Srećom, nemamo virus, već pesmu "Korona hit pozitivan", s kojom ćemo, nadam se, zaraziti i publiku", kaže Sekson.

Zabranjeno pušenje uskoro se vraća koncertima, a do tada poručuju svojim fanovima da se čuvaju i ostanu zdravi, inficirani samo dobrom muzikom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.