Izvor: N1 televizija, 24.Jun.2021, 16:11

Novi dan o budžetima lokalnih samouprava, gost i Čedomir Čupić

Zbog situacije sa virusom korona, kako kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, Ministarstvo finansija je naložilo da se budžeti lokalnih samouprava smanje za desetak odsto u odnosu na planirano. Da li i zašto država smanjuje budžete lokalnih samouprava? Postoji li problem sa punjenjem republičkog budžeta? Kako će se smanjenje sredstava odraziti na rad lokalnih samouprava? O tome u temi jutra razgovaramo sa Nemanjom Nenadićem iz organizacije Transparentost Srbije i Milanom Krstićem, odbornikom niške skupštine.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstić: U niškim opštinama daju pare na jogu, a nema para za vrtić osam godina

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2021, 09:42

Nemanja Nenadić iz organizacije Transparentost Srbija i odbornik niške skupštine Milan Krstić rekli su za N1 povodom naloga Ministarstva finansija da se budžeti lokalnih samouprava smanje za desetak odsto u odnosu na planirano da opštine nerealno kreiraju svoje budžete. "Oni ne mogu da narede...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.