Nove tri osobe zaražene korona virusom u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Mar.2020, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove tri osobe zaražene korona virusom u BiH

Nova tri slučaja zaraženih korona virusom potvrđena su u Bosni i Hercegovini. Radi se o dvije osobe iz Širokog Brijega i jednoj osobi iz Bihaća. Sa ova tri pacijenta, ukupan broj zaraženih u BiH je 153. Nakon što je u utorak u jutarnjim satima potvrđen prvi slučaj koronavirusa u Širokom Brijegu, u poslijepodnevnim satima potvrđena su još dva slučaja. Riječ je o kćerki i snahi prvozaražene, 75-godišnje žene iz mjesta Jare kod Širokog Brijega. Tu informaciju za RSE potvrdio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi slučaj zaraze u Bosanskoj Krupi, 154. u BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2020

BOSANSKA KRUPA - U Bosni i Hercegovini potvrđen je još jedan slučaj virusa korona. Riječ je o muškarcu iz Bosanske Krupe, javljaju federalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.