Nije naivno, Liverpulu pomaže korona?!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2021, 23:53

Nije naivno, Liverpulu "pomaže" korona?!

Domaći prijavili veliki broj pozitivnih rezultata.

Tokom nedelje igraju se utakmice kup takmičenja Engleske.

Pored finalista Karabao kupa dobićemo i imena učesnika 4. kola FA kupa. Makar se nadamo.

Derbi meč treće runde se igra na "Vila Parku", Liverpul bi trebao da gostuje Aston Vilu. Međutim tim iz Birmingema ima ogromnih problema, prema pisanju engleskih medija tim ne trenira još od utorka a zatvoren je i njihov trening centar zbog velikog broja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozitivnih slučajeva zaraze.

Danas je trebala da bude i konferencija za medije, Din Smit ju je otkazao. U toku su razgovori oba tima sa zdrastvenim i fudbalskim čelnicima.

Pored utakmice u Birmingemu blizu otkazivanja su i mečevi Čorlija - Derbi, Sautempton - Šruvzberi, Brentford - Midlzbro. FA Engleske je saopštila kako će svaki slučaj posmatrati posebno. Moguć je i prolazak Liverpula u narednu rundu a da ni ne odigraju meč treće. Pravila su da tim mora imati minimum 14 igrača na raspolaganju, Vila bi verovatno mogla da 'skupi' zadovoljavajući broj ukoliko kombinuje sa mlađim selekcijama.

Pritisak postoji, utakmica na "Vila Parku" je planirana za uživo prenos, jasno derbi je runde. Vremena je sve manje, videćemo šta će "vilijani", ali i "redsi" odlučiti. Klop zasigurno ima tešku odluku, njegovi prvotimci bi bili takođe ugroženi putem u Birmingem.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlučeno, Vila "kopira" Klopov metod!

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2021, 10:58

Doduše iz dosta drugačijih razloga...Pisali smo sinoć, večeras se igra derbi meč FA kupa - Aston Vila u Birmingemu dočekuje Liverpul. Ipak tima Dina Smita ima velikih kadrovskih problema posle novih testiranja, "vilijani" su prijavili veliki broj pozitivnih slučajeva među igračima i ljudima...

Nastavak na Sportske.net...

Arteta šta čekaš, 15 klubova skautiralo "tobdžiju"?!

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2021

Španac mora da mu pruži šansu...Forma Arsenala je krenula na bolje..."Tobdžije" imaju tri vezana trijumfa u Premijer ligi. Sutra ih čeka duel sa Njukaslom u okviru treće runde FA kupa a potom i londonski derbi sa Kristal Palasom u PL...Klub će najverovatnije biti 'tih' tokom zimskog prelaznog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.