Izvor: Njuz.net, 27.Maj.2020, 13:06

Nestorović tvrdi da je umro od korone

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 27. maj 2020, (Njuz) – Profesor dr Branimir Nestorović potvrdio je za Njuz da je na samom početku epidemije preminuo od posledica korona virusa, ali je to krio od javnosti jer nije bio trenutak da se takva vest saopšti.
On je naveo da se to desilo na samom početku epidemije i da je preminuo nakon što je deset dana proveo na respiratoru.
– Imao sam koronu, siguran sam u to, pa se nisam ni testirao. Uhvatila me je neka jeza i onda sam sam sebe prikačio >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << na respirator. Imao sam tešku kliničku sliku, pa na respiratoru nisam bio samo kada sam gostovao u TV emisijama. Preminuo sam od korone nakon deset dana velike borbe za sopstveni život, ali me je to brzo prošlo, pa nikoga o tome nisam ni obaveštavao. Nije bio trenutak za to, moralo je da se radi, epidemija je tek počela i nije bilo vremena da predugo budem mrtav – ispričao je Nestorović za Njuz.
– Sve se dešavalo krajem februara i početkom marta. Tri dana sam bio mrtav, ali već posle prvog mi je bilo bolje. Za svaki slučaj sam ležao mrtav još dva dana da bih bio siguran da je sve u redu, mada sam već tada mogao da jedem svinjetinu i imao sam čulo mirisa, što je bio jasan znak da me je smrt izazvana virusom potpuno prošla. Nakon trećeg dana sam ponovo bio na nogama.To je jedna neverovatna priča, koga interesuje može da pronađe na internetu slične primere – objasnio je poznati pulmolog.
Nestorović je dodao kako je uveren da ga je od ozbiljnije smrti spasao jak imunitet.
Soko Sokolović

The post Nestorović tvrdi da je umro od korone appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

"POGREŠNO SAM SHVAĆEN" Nestorović: NISAM IMAO KORONU, imao sam simptome, temperaturu i proliv....

Izvor: Blic, 27.Maj.2020

Izjava plumologa Branimira Nestorovića koju su juče preneli brojni mediji, a u kojoj tvrdi da je imao korona virus, izazvala je mnogo bure u domaćoj javnosti. Dan kasnije, doktor koji je bio na meti brojnih kontroverzi, kaže da izjava nije verno preneta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.